REserveren

Wilt u zeker zijn van een tafel? U kunt ons altijd bereiken  telefonisch vanaf 11:00 uur en op zaterdag en zondag vanaf 11:30 uur op het nummer: 0118 56 79 89.

Aangepaste openingstijden:

Januari

Wij zijn gesloten tot 2 februari a.s. i.v.m. vakantie

Februari

Vanaf 2  februari a.s. staan wij weer 7 dagen per week voor u klaar vanaf 11:00 uur. (keuken vanaf 12:00 uur)

Geeft u de voorkeur aan reserveren via email? U kunt ons ook per email bereiken op: info@brasseriedomburg.nl.

Feesten en partijen

Voor informatie over reserveringen voor feesten en partijen stuurt u het beste een email naar info@brasseriedomburg.nl. Of stel uw vraag via het contactformulier. Wij sturen u graag een passende aanbieding!

 

restaurant

90 zitplaatsen

Ons restaurant "Brasserie Domburg"  is gesitueerd in de "Residence Wijngaarde". Op een toplocatie in het centrum van de mondaine badplaats Domburg. De inrichting van het restaurant doet denken aan die van een Franse brasserie en zorgt er voor dat u kunt genieten van een heerlijke lunch of diner in ongedwongen sfeer.

Komt u ook proeven van al het heerlijks uit onze keuken? Geniet van al het heerlijks dat Zeeland u te bieden heeft. Laat u verwennen door onze witte brigade! U kunt bij ons terecht voor een heerlijk pannetje Zeeuwse mosselen, maar ook een croque-monsieur, een heerlijke Franse uiensoep of een goede biefstuk van de haas behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard vergezeld van een goed glas wijn. Onze zwarte brigade geeft u graag advies!

 

terras

120 zitplaatsen

Wij heten u van harte welkom op het grootste en zonnigste terras dat Domburg te bieden heeft. ons terras ligt op het zuiden en daarmee delen wij mee in de meeste zonuren van Nederland. Niet voor niets worden in Zeeland record zonuren behaald. Ook is een deel van het terras voorzien van terras heaters zodat u ook op minder zonnige dagen nog steeds kunt genieten van een lunch of diner in de open lucht.

U kunt genieten van onze kleine en grote kaart en natuurlijk ontbreken ook de borrelhapjes niet! Kortom, wilt u genieten van een geweldig terras in het hartje van Domburg, op steenworp afstand van het strand? Neem dan uw parter, uw familie of uw kennissen mee en geniet samen met ons van al het heerlijks dat wij, en Domburg, u te bieden hebben!

 

Bel 0118 56 79 89* om te reserveren voor uw diner!

 

Wij zijn weer dagelijks geopend vanaf 12:00 uur. In het weekend vanaf 11:30 uur. De keuken is geopend tot 20:00 uur.